fbpx

Transport auto pe platforma Germania Romania tur retur

Asiguram transport auto pe platforma Germania Romania si Romania – Germania la cele mai bune preturi. Avem soferi profesionisti, masini si platforme noi pentru a oferi siguranta transportului.

Transport masini Germania

\

Preluare de la adresa direct din Germania

\

Incarcarea si descarcarea este realizata de soferi

\

Preluarea si livrarea se face pe proces verbal

\

Pentru a oferi un serviciu impecabil, oferim varianta de a va livra masina direct la adresa.

GO Kos Tran ofera servicii de transport auto din Germania in Romania si retur, la preturi avantajoase.

Alege sa transporti transport-ul auto pe platforma de la Go Kos Trans. Avem platforme sigure cu cele mai bune dotari care sunt conforme cu noile legislatii europene in vigoare.

Tratam cu seriozitate si cu dedicatie fiecare solicitare din partea clientilor nostri si oferim feedback in timp real clientilor.

Suna un agent GO Kos Trans pentru rezervare transport auto pe platforma Germania Romania:

Platforma Germania – Romania

Autoturisme

Microbuze

Motociclete si ATV-uri

Tractoare mici

Utilaje agricole

Autoutilitare

Preturi platforma Germania Romania

Avem cele mai bune preturi la transportul auto pe platforma si oferim discount-uri in functie de numarul de masini transportat.

Va oferim cel mai rapid serviciu de transport masini pe ruta Germania Romania in deplina siguranta. Livram masina sau utilajul transportat direct la locatia clientului.

Cum poti sa procedezi? E simplu. Discuti cu noi toate detaliile. Noi preluam masina si o timitem in siguranta la locatia dorita. In momentul in care ajungem in apropiere de destinatie persoana destinatara va fi contactata in vederea receptiei transportului auto.

Suna acum si cu siguranta vom gasi o platforma pregatita pentru transportul tau! Rezerva servicul de transport auto pe platforma foarte simplu cu un telefon.

Cere o cotatie de pret pentru transport auto pe platforma din Germania!